Wat gaat blockchain voor de vastgoedmarkt betekenen

bitcoin-1530890315
Deze dame bracht de vastgoedmarkt en Bitcoin samen
2 december 2018
NeVaCon-196
Nevacon
2 december 2018
Toon alles
beleggersfair

9 november vond de Beleggersfair plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Aan mij de eer om een masterclass te geven over blockchain en vastgoed.

De gehele masterclass is terug te zien via deze link. 

Talkshow

Ook vertelde ik tijdens de talkshow wat een alternatieve belegging in crypto currencies precies hier. De talkshow kunt u hier terugzien.

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *