Interview Esther Dekker, Dominium ICO: “We brengen vastgoed naar de blockchain”

Blockchain-tokens-en-vastgoed
Blockchain, tokens en de vastgoedmarkt
26 augustus 2018
NeVaCon Journaal
NeVaCon Journaal – Blockchain in Vastgoed (Esther Dekker en Joost de Kruijff)
28 augustus 2018
Toon alles
Interview

In onderstaand interview met Blockchain Magazine NL (23-08-2018) leg ik uit wat Dominium is en hoe we vastgoed op de Blockchain willen gaan plaatsen

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advies nodig?