Deze dame bracht de vastgoedmarkt en Bitcoin samen

vastgoed-rendement
Beleggen in vastgoed, begrippen zoals BAR en NAR
25 november 2018
beleggersfair
Wat gaat blockchain voor de vastgoedmarkt betekenen
2 december 2018
Toon alles
bitcoin-1530890315

Blockchain technologie is een technologie die heel goed te gebruiken is in de vastgoedwereld. In juli 2018 publiceerde Esquire.nl een artikel met een interview met mij op hun website.

Het gehele artikel lees je hier

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *