Werken met een verhuurmakelaar, alle voordelen op een rij

office 1078869 1920
Uw woning snel verhuren met de juiste woningpresentatie
15 april 2016
Toon alles
real estate agent

real estate agent

Verminder de kans op leegstand

Waarom is het als vastgoedbelegger verstandig om een verhuurmakelaar in de arm te nemen? De voornaamste reden is het verminderen van uw leegstand. Ik hoor u denken? Hoe kan hij ervoor zorgen dat mijn kans op leegstand verkleint wordt? Ik leg het graag aan u uit!

Betrek een verhuurmakelaar bij uw nieuwste aankoop

Een verhuurmakelaar betrekken bij de aankoop van mijn beleggingsobject?! Ja doen! Waarom? Omdat een lokale makelaar de markt kent. Met name de nadruk op lokaal is belangrijk. Een lokale makelaar heeft iedere dag intensief contact met uw potentiële huurders. Door advies in te winnen van een lokale makelaar voorkomt u dat u een aankoop doet die helemaal niet aansluit bij de doelgroep die u als uw potentiële huurders ziet.

Vraag een verhuurmakelaar om advies als u gaat verbouwen

Nog zo’n eyeopener. Vraag een verhuurmakelaar om advies voor de nieuwe indeling van uw beleggingsobject. Maak gebruik van de kennis van een makelaar. Zij doen elke dag bezichtigen met verschillende klanten in heel veel verschillende woningen. Zij weten dus exact hoe een huurder denk en wat een huurder zoekt. Een verhuurmakelaar kan u adviseren en voorkomt dat u voor een indeling kiest die u zelf misschien wel heel mooi vind, maar voor een huurder totaal niet interessant is.

Wilt u advies over het snel verhuren van uw woning?

Als vastgoedspecialist spreek ik dagelijks o.a. huurders, verhuurders, vastgoedbeleggers en expats. Ik geef u graag gedegen advies over het snel verhuren van uw beleggingsobject of woning. Wilt u met mij in contact komen? Ik voeg u graag toe via linked-in om met elkaar van gedachte te wisselen https://nl.linkedin.com/in/drs-esther-dekker-75946096

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advies nodig?