Shortstay

Shortstay

shortstay-rotterdam

Shortstay, tijdelijk een woning huren zonder langlopend contract

Shortstay wat houdt dat in? Shortstay is Engels voor een kort verblijf. Ben je op zoek naar een tijdelijke gemeubileerde woning in Rotterdam dan is shortstay een uitstekende optie.

Shortstay voor expats

Voor Expats is shortstay een ideale manier om tijdelijk in de havenstad te verblijven. Vertegenwoordig je een buitenlands bedrijf in Nederland en ben je tijdelijk naar Rotterdam gestuurd voor werk, dan is het verblijf in een gemeubileerde woning natuurlijk vele malen te prefereren boven het verblijf in een hotel of iets anders te verhuren Rotterdam. In die drie of misschien wel negen maanden dat je in Nederland woont, is het een rustgevend gevoel om je tijdelijk thuis te voelen in je buitenlandse home. En zo een prima uitvalsbasis te hebben om je werk goed te doen.

Shortstay voor huizenverkopers

Het kan gebeuren, je hebt een koper gevonden voor je huis, maar je nieuwe woning is nog in aanbouw. Je moet dus tijdelijk ergens anders onderdak vinden. Een huis huren op de longstay huurmarkt is niet aantrekkelijk. Je zit dan meestal vast aan een jaarcontract, terwijl je verwacht dat je nieuwe woning binnen enkele maanden wordt opgeleverd. Een flexibele oplossing vind je dan bij ons waar je voor een korte periode een gemeubileerde woning kunt huren.

Een tijdelijke woning vanwege schade

Je wilt er natuurlijk niet aan denken maar er bestaat een kans dat je woning wordt getroffen door brand- of waterschade en voor enige tijd onbewoonbaar is. Het eerste wat je dan nodig hebt, is een tijdelijk onderkomen van waaruit je de terugkeer naar je oude woning kunt voorbereiden. Het is de ideale oplossing.

Voordelen van shortstay

– Je hebt een kort, flexibel huurcontract
– Je hebt tijdelijk onderdak
– Je beschikt over een gemeubileerde woning
– Je voorkomt inwonen bij familie of verblijf in een hotel

Advies nodig?