2929029
Snel verhuren in Rotterdam? De beste tips!
1 oktober 2017
57c35f1a d9e8 4185 b8c2 728d706b26a1
Verhuren en schade door de huurder
15 oktober 2017
Toon alles
694

694

Dat Rotterdam Zuid booming is wisten wij natuurlijk allang! Ook de landelijke media is inmiddels op de hoogte van de stijgende populariteit. Dit weekend verscheen er een leuk artikel in het AD. Hierin wordt beschreven dat steeds meer mensen in Zuid Rotterdam op zoek zijn naar een koopwoning. Dit geldt niet alleen voor de koopmarkt maar ook zeker voor de huurmarkt. We zien dat er elke week tientallen woningen verhuurd worden aan starters, young professionals en studenten. Dit maakt Rotterdam Zuid de perfecte plek voor een goede investering in vastgoed. Het gehele artikel kunt u via deze link lezen.

Weten waar u in Rotterdam Zuid moet zijn? Ik schreef hier al eerder een blog over.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of andere onderwerpen? Neem dan contact met mij op! U kunt mij ook volgen via facebook, Instagram of linkedin.

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advies nodig?