Over Mij

Over Drs. Esther Dekker

Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen etc. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt.

De combinatie tussen theoretische kennis en veel praktijk ervaring maakt dat ik op vele vastgoed vlakken professioneel advies kan geven en actief mee kan denken in de wensen van de klant. Zowel op praktisch niveau als op strategisch niveau. Altijd met het doel mijn klanten een eerlijk advies te geven.

“When work is pleasure, life is joy”

Ik ben een harde werker met een passie voor vastgoed en innovatieve technieken zoals blockchain en circulariteit. Ik ben iemand die zich met hart en ziel inzet om altijd het beste resultaat te bereiken.

Mijn werk maakt mij gelukkig als ik van toegevoegde waarde heb kunnen zijn voor mijn relaties en opdrachtgevers. Op mijn blogwebsite schrijf ik op een praktische manier over vastgoed gerelateerde onderwerpen met als doel kennis te verspreiden en mijn opdrachtgevers goed en eerlijk advies te kunnen geven.

Mogelijkheden creëren en nieuwe technieken toepasbaar te maken op deze dynamische markt, dat is waar ik iedere dag voor sta. Creativiteit, betrouwbaarheid en 'afspraak is afspraak' kenmerkt mijn manier van werken. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen om de juiste match te maken: voor de belegger, voor de huurder en de verhuurder.

Wat mij onderscheidend maakt is de passie die ik in mijn werk leg. Het aankopen van een beleggingsobject, de keuze maken voor een woning, het zijn allemaal beslissingen die je weloverwogen neemt en waar ik je graag bij adviseer. De puzzel voor klanten compleet maken waardoor zij een weloverwogen en juiste keuze kunnen maken is waar ik voldoening van krijg.

Mijn Passie

De dynamiek van de markt, het verbinden van mensen, het persoonlijk contact en het gegeven dat ik oprecht iemand kan helpen geeft mij energie en maakt dit vak voor mij een passie!

Ik ben Drs. Esther Dekker uw vastgoed specialist