MasterclassMAX 10 stappenplan

Wordt financieel onafhankelijk in veilig vastgoed

 

Investeren in vastgoed is een goede manier om een extra stuk inkomen te genereren. Inkomen waar u mee kunt doen wat u wilt! Misschien wel een verre reis maken, eerder stoppen met werken, of eindelijk uw dromen waarmaken, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar het investeren in vastgoed vereist ook een zeker mate van kennis. U wilt uiteraard wel een goede en solide investering doen. Hoe weet u zeker dat u het juiste vastgoed aankoopt? Hoe kunt u risico’s zoals leegstand of illegale verhuur verminderen of zelfs uitsluiten? En wat is nou een goed rendement?

Allemaal vragen waar u als beginnende particuliere belegger tegenaan loopt en die misschien wel een drempel vormen om daadwerkelijk over te gaan tot aankoop.

In 10 stappen naar financiële onafhankelijkheid

In onze nieuwe 2-daagse masterclass leert u als (beginnende) belegger een plan of strategie te maken met als doel (extra) inkomen te genereren vanuit vastgoed. De cursus geeft u praktische handvatten en relevante kennis op het gebied van het aankopen van vastgoed, financieringen, verhuur, beheer en wet- en regelgeving. Na het volgen van deze cursus heeft u de kennis om een verantwoorde en solide investering te doen.

Sjoerd is ondernemer en investeerder. Vanaf 2016 is hij begonnen met het aankopen van vastgoed. Inmiddels heeft Sjoerd een succesvolle portefeuille opgebouwd met een behoorlijke omvang welke nog steeds groeiende is. Sjoerd is een ervaren trainer en geeft onder andere trainingen in fysieke, mentale, spirituele en financiële ontwikkeling.

Kennis en Kunde

De masterclass wordt gegeven door vastgoedspecialist Drs. Esther Dekker en ervaren vastgoedbelegger Sjoerd de Graaff.

Drs. Esther Dekker is afgestudeerd in huisvestingsbeleid in Nederland en begeleidt dagelijks beleggers bij het aankopen van vastgoed. Daarnaast begeleidt ze transformatieprojecten en is ze property director van Max Property Group. Ook schrijft ze wekelijks over verhuren en beleggen in Rotterdam. Onlangs is Esther toegevoegd aan het Organize for the Future Strategy Team van Sociëteit Vastgoed.

Data

De training wordt gehouden op zaterdag 15 en zaterdag 22 september.

Aanbieding & Inschrijven

De kosten voor de 2-daagse masterclass bedragen € 1750,-. Na deze cursus beschikt u over relevante kennis en inzicht om een verantwoorde en veilige investering te doen én hoe u met een goed plan uw vastgoedportefeuille op kunt bouwen. Indien u zich inschrijft vóór 15 mei ontvangt u een eenmalige korting van € 100,-

Inschrijven voor deze masterclass kan via onderstaand formulier.

Inschrijffformulier

U kunt zich hier inschrijven voor een masterclass/cursus

Straat en huisnummer
Advies nodig?