Kamerverhuur

Kamerverhuur

Een kamer huren of verhuren in Rotterdam?

Rotterdam is een echte studentenstad. Als je de skyline van de stad bekijkt, dan zie je in een enkel oogopslag meteen dat Rotterdam echt leeft. Rotterdam wordt daarom ook wel eens het Mahattan van de Maas genoemd en volledig terecht als je het ons vraagt. Ieder jaar komen opnieuw duizenden studenten hun studies verderzetten en ieder jaar gaan duizenden studenten op zoek naar een leuke en gezellige kamer. Ontdek de beleggingswereld van de studentenkamers samen met kamerverhuur.

Kamerverhuur

Studenten hebben jaar na jaar nood aan een studentenkamer. Het is een markt met een groot potentieel: steeds minder jongeren verlaten de schoolbanken op achttienjarige leeftijd en steeds meer jongeren trekken naar de hogeschool of universiteit. Bovendien blijken deze jongeren gemiddeld steeds langer te studeren Kamerverhuur Rotterdamof zelfs twee studies af te ronden. Beleggen in studentenkamers is daardoor meer dan ooit hot en bovendien lijken de prijzen voor kamers jaar na jaar te stijgen: rendement verzekert. Wij weten alles als het op verhuren Rotterdam aankomt. Ik adviseer jou graag als het aankomt op de het maken van de juiste beleggingskeuze, het ombouwen van een bestaande woning tot studentenkamers (en de huidige regelgeving hieromtrent), het vastleggen van een geschikte verhuurprijs, het verhuren van de studentenkamers,… Het juiste beleggingspand vinden voor de juiste belegger: dat is onze passie. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent jouw toekomstige belegging.

Op zoek naar een kamer?

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan verhuurders van studentenkamers. Kamerverhuur kan daardoor steeds op zoek naar de best geschikte kamer, in samenspraak met ons netwerk. Of je nu studeert aan Hogeschool Schoevers, de Erasmusuniversiteit of aan Hogeschool Inholland Rotterdam: wie weet kennen wij wel een belegger met een kamer in de buurt. Wij brengen jou graag in contact brengen met ons netwerk van potentiële verhuurders. Iedere situatie is voor ons maatwerk en daar betrekken we ook jou graag bij. Kamerverhuur Rotterdam staat steeds voor je klaar.

Advies nodig?