Investeren in een vastgoedfonds

Woning verhuren? Informeer de VvE
6 januari 2018
Video: De Huisvestingsvergunning
10 januari 2018

Vorig jaar werkte ik mee aan 2 afleveringen van het programma ‘Nederland Heeft Het’.

In de tweede aflevering vertelde ik waarom het interessant zou kunnen zijn om te investeren in een vastgoedfonds.

De aflevering is inmiddels uitgezonden en hieronder terug te bekijken!

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advies nodig?