Interview Vastgoedjournaal december 2018

pp
Video, Vastgoedjournaal december 2018
3 januari 2019
Gemeentelijke belastingen
Verhuren en Gemeentelijke belastingen in Rotterdam
7 januari 2019
Toon alles
LD46245

Afgelopen maand (december 2018) had ik een interview met Vastgoedjournaal over ons nieuwe fonds.

Het complete interview leest u hier 

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advies nodig?