Interview met Platform Business and Bubbles

20170307 Domica 081 002
De Huisvestingsvergunning – Video
10 januari 2018
Duitsland Groeimarkten
Beleggen in Duits Vastgoed
14 januari 2018
Toon alles
business in bubbles

business in bubbles

Onlangs heb ik een interview gegeven aan het platform business and bubbles.

Vorige week werd het artikel gepubliceerd. Het artikel gaat in op mijn passie voor mijn vak en hoe ik alles in balans hou.

Lees het hele artikel hier

 

Esther Dekker
Esther Dekker
Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *